Info Luxe Fiets - Fietsverhuur

Gepubliceerd okt. 04, 21
7 min read

Verhuur Aangepaste Fietsen - Bike Service Nederland

Elektrische fietsen komen steeds meer in opmars en dragen bij aan een gezondere samenleving. service bike. Meer mensen pakken de fiets en met name ouderen kunnen langer blijven fietsen. De elektrische fiets trapt zo lekker licht weg dat je er ongemerkt en relaxed grotere afstanden mee aflegt. De Bever Verhuur heeft verschillende elektrische fietsen in de verhuur: met voorwielmotor, middenmotor en bakfietsen met middenmotor of achterwielmotor.

Elektrische fietsen met een middenmotor zijn comfortabeler, omdat het zwaartepunt in het midden ligt en de mate van ondersteuning mede afhankelijk is van hoeveel kracht je zelf uitoefent. Wil je een grote fietstocht maken dan kan je beter een elektrische fiets met middenmotor huren. Van een standaard elektrische fiets tot een luxe elektrische fiets met Bosch middenmotor en zelfs met Nu, Vinci traploze naafversnelling.

Fietsverhuur - Huur Een Elektrische Fiets - BSN

Wat je verder nog kan verwachten! Inclusief jaarlijks onderhoud Inclusief reparaties Schade aan de fiets wordt volledig hersteld Pech Onderweg Service Bij diefstal nieuwe fiets geleverd onder voorwaarden Bedrag per maand Geen BKR check Altijd de nieuwste fiets Looptijd is 4 jaar Na 3 jaar mogelijkheid tot omruil van fiets Koopoptie leasefiets na 4 jaar Hoe werkt het? Het werkt heel simpel.

Ben je in de winkel? Dan vul je samen met de verkoper je gegevens in. Heb je online een fiets gezien? Dan vul je het bestelformulier in. In beide gevallen neemt het Service Care Center namens Halfords dan zo snel mogelijk contact op om de bestelling compleet te maken. Is alles in orde en zijn al jouw vragen beantwoord? Dan wordt de fiets door de fietsenwinkel gereed gemaakt.

Verhuur Aangepaste Fietsen

Veel gestelde vragen: Het werkt heel simpel. Op Halfords. nl of in de winkel maak je een keuze uit de gewenste fiets. Ben je in de winkel? Dan vul je samen met de verkoper je gegevens in. Heb je online een fiets gezien? Dan vul je het bestelformulier in. In beide gevallen neemt het Service Care Center namens Halfords dan zo snel mogelijk contact op om de bestelling compleet te maken.

Je ontvangt vervolgens een berichtje wanneer je de fiets kan ophalen. De overeenkomst heeft een looptijd van 4 jaar en na 3 jaar heb je de mogelijkheid je e-bike in te ruilen voor een nieuwe. Na 4 jaar heb je de mogelijkheid om de e-bike te kopen. Binnen dit fietsservice abonnement heb je gedurende 4 jaar recht op; het gebruik van de fiets naar keuze, gratis jaarlijks onderhoud en binnen 48 uur reparatie van de fiets (fietsmerken nederland).

Fietsverhuur - Fiets Huren - bikeservicenederland.nl

Bij goed gebruik van je fiets en wanneer je de fiets netjes ieder jaar naar de gratis onderhoudsbeurt brengt zijn er geen kosten. prophete elektrische fietsen. Deze lease-overeenkomst wordt gefaciliteerd door het Service Care Center van Elbuco B.V. Zij bieden dan ook de overeenkomst en zijn uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent de overeenkomst.

Mocht je vragen hebben over de bestelling? Dan kun je contact opnemen met klantenservice@servicecarecenter. nl of 088-712 9090. Als je op één van de Waddeneilanden of in het buitenland woont. Als je geen vast adres hebt. Als je onder curatele of bewind staat, tenzij de bewindvoerder schriftelijk toestemming geeft. Aan het einde van de leaseperiode heb je de volgende keuzes: Je blijft de huidige fiets leasen Je beëindigt de overeenkomst, je levert de fiets weer in bij de Halfords winkel (prophete elektrische fietsen).

Huur Een Elektrische Fiets Of E-bike - Ervaar Het Gemak

BSN B.V. ( bikeservicenederland )

Brunswijkstraat 6a, 7418 EM Deventer, Nederland
+31570593628
prophete fietsen

De fiets wordt dan van jou. Let op! Als je de overeenkomst wilt beëindigen, dan moet je dit uiterlijk een maand voor het einde van de overeenkomst schriftelijk doorgeven. Neem je geen contact op aan het einde van de looptijd? Dan wordt de overeenkomst automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Elektrische Bakfiets - Urban Arrow Elektrische bakfiets met middenmotor, 5 ondersteuning standen, Nu, Vincy versnelling en uitneembare accu. Het is ook mogelijk om hier een maxicosidrager, maxicosi en/of tent bij te huren. Dit kunt u reserveren als accessoire, graag in de opmerkingen aangeven wat u nodig heeft. Ook geschikt voor honden..

Elektrische Fiets Verhuur - Bike Service Nederland

Elektrische fietsen worden steeds populairder. Met een elektrische fiets kunt u comfortabel langere afstanden fietsen in minder tijd en tegenwind is nooit meer een probleem. Wilt u wel eens zo’n elektrische fiets proberen? Bij fietswinkel Laag Catharijne hebben we er enkele voor u te huur. Leuk om een langere fietstocht mee te maken, of om uit te proberen of de aanschaf van een elektrische fiets de moeite waard is.Huur deze fietsOverige huurfietsen.

biedt in de bosrijke omgeving van Overloon de mogelijkheid om (elektrische) fietsen van uitstekende kwaliteit te . Wij sturen u op pad met alleen het beste materiaal. De fietsen zijn eigendom van , nieuw en prima onderhouden. Hierdoor kunt u zorgeloos fietsen en van de omgeving genieten. Naast verhuren wij ook . bike service.

De Specialist In Elektrische Fietsen - BSN

Het totaalbedrag dient te worden. Onze tarieven zijn . Wel kunt U tegen betaling van 1 euro per dag per fiets Uw bij diefstal tot 200 euro per fiets. Voor een elektrische fiets is dit 2 euro met een beperking eigen risico tot 400 euro. De (elektrische-) fiets dient afgesloten te zijn geweest.

00 uur. Als week geldt de tijdsduur van 7 aaneengesloten kalenderdagen. Bij vermissing fietssleuteltje dient euro 7,50 vervangingskosten te worden betaald. Bij elke voortijdige terugbezorging blijft volle huur gelden. De huurder dient op de hoogte te zijn van deze en de . Degene van een groep huurders, welke de afrekening doet, is verantwoordelijk voor het op de hoogte brengen van de Huurvoorwaarden aan de overige leden van de groep.

Verhuur, Verkoop En Reparatie Van Fietsen - Fietsverhuur - BSN

Grote aantallen elektrische fietsen huren voor groepen Wil je grote aantallen fietsen elektrische huren voor een bedrijfsuitje, een sportief of zakelijk evenement, een familiefeest of bijvoorbeeld een groepsactiviteit met je vrienden? Bij Rent & Event kunnen je grote aantallen elektrische fietsen huren die wij leveren op locatie in heel Nederland. villette le robuste.

Wij halen de fietsen aan het eind van de dag of aan het eind van een weekend weer op, gewoon op de locatie die jij zelf aangeeft, waar dan ook in Nederland. Zo word jij helemaal ontzorgd en ben je verzekerd van een heerlijke dag weg op de elektrische fiets.

Een Elektrische Fiets Huren, Niet Alleen Op Vakantie - bikeservicenederland.nl

E-bike Verhuur - Vergelijk Snel Alle Verhuurders - Bike Service NederlandProphete Elektrische Fietsen - Bike Service Nederland
Een Elektrische Fiets Huren, Niet Alleen Op Vakantie - bikeservicenederland.nlElektrische Fiets & E-bike Verhuur - Boek Nu Online


Als je huurt bij Rent & Event weet je zeker dat de geleverde fietsen in een perfecte staat geleverd worden. Wij hebben bovendien verschillende soorten fietsen, zoals dames- en herenfietsen met minimaal drie versnellingen, tandems, kindertandems, e-bikes en zelfs elektrische fatbikes. Hebben wij alle fietsen bezorgd, dan helpen we graag met het uitgeven van de fietsen en later met het innemen ervan.

Zijn er eventuele problemen tijdens de rit, dan helpen wij graag met eventuele reparaties onderweg. Het laten bezorgen van fietsen Wij hebben vele jaren ervaring met het bezorgen van fietsen op locatie en kijken nergens meer van op. Wij verzorgen fietsen bij grote events in Nederland, zoals het Keukenhof weekend, tijdens festivals en voor touroperators die fietstours bieden in Amsterdam.

Elektrische Fiets Kopen: Top 5 Betaalbare E-bikes - Bike Service Nederland

Wat je wensen ook zijn, wij zorgen er voor dat je de fietsen hebt die je nodig hebt, of het er nu tien zijn of duizend, of nog meer - prophete fietsen. Ga je met je familie op stap met een fietstocht door Amsterdam, wil je met honderdvijftig collega’s naar de bloemenvelden bij de Keukenhof of ga je met je sportvereniging van A naar B fietsen in een weekend? Wij zorgen er voor dat de fietsen klaar staan en weer opgehaald worden.

Navigation

Home

Latest Posts

Fietsonderdelen

Published Nov 22, 21
6 min read

Info Luxe Fiets - Fietsverhuur

Published Nov 11, 21
6 min read

Fietsverhuur - De Fietsspecialist

Published Nov 10, 21
6 min read